ALUMNUS Club pentru UNESCO
ALUMNUS Club pentru UNESCO
Urmăreşte-ne pe Facebook
RomânăEnglishEspañolFrançaisРусскийالعربية中文(简体)
by Transposh - translation plugin for wordpress

Jeunesses Musicales Conducting Masterclass Gala Concert 30 august, ora 19.00, Ateneul Roman Pe scena va evolua Orchestra Camerata Regala, sub bagheta celor mai buni dirijori de la Masterclass-ul Dirijat de International Jeuneses Musicales. Jeunesses Musicales Conducting Masterclass – Gala Concert reprezinta o oportunitate pentru dirijorii de orchestra, de toate nationalitatile, de a se perfectiona sub […]

afis_concert-masteclass

 • Jeunesses Musicales Conducting Masterclass
  Gala Concert 30 august, ora 19.00, Ateneul Roman

 • Pe scena va evolua Orchestra Camerata Regala, sub bagheta celor mai buni dirijori de la Masterclass-ul Dirijat de International Jeuneses Musicales.

  Jeunesses Musicales Conducting Masterclass – Gala Concert reprezinta o oportunitate pentru dirijorii de orchestra, de toate nationalitatile, de a se perfectiona sub indrumarea unor maestrii recunoscuti ai dirijatului: Horia Andreescu (fondator al orchestrei de camera Virtuozii din Bucuresti, profesor asociat al Universităţii Nationale de Muzica Bucuresti si dirijor principal al Filarmonicii George Enescu din Bucuresti) si Mark Stringer (succesorul lui Leopold Hager ca profesor de dirijat la Universitatea de Muzica si Arte din Viena, este invitat frecvent sa sustina cursuri de dirijat in St. Petersburg, Beijing si Shanghai, la Royal Northern College of Music din Manchester, la Hochschule für Musik Franz Liszt in Weimar, Academia Internatională de Vara din Viena si Dirigentenforum in Germania).

  Cursurile se desfasoara la Ateneul Roman din Bucuresti si, timp de 6 zile, sub indrumarea celor profesori, participantii dirijeaza orchestra Camerata Regala (orchestra a luat naştere in anul 2009 sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, la initiativa unui grup de studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, din dorinta de a crea o orchestra profesionista care sa contribuie la promovarea si dezvoltarea tinerelor talente muzicale din Romania). Dupa cele 6 zile de pregatire, in data de 30 august, pe scena mare a Ateneului Roman va avea loc Concertul de Gala al celor mai talentati tineri dirijori participanti.

  Proiectul contribuie la pregatirea si dezvoltarea tinerei generatii de muzicieni in general si a dirijorilor de orchestra romani, in particular, pregatindu-i astfel pentru accederea pe scenele nationale si internationale.

  Jeunesses Musicales Conducting Masterclass – Gala Concert este finantat deARCUB, in programul Bucuresti 555 si implementat de Alumbus Club pentru UNESCO si ELITE ART Club UNESCO, cu sustinerea Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

  CE ESTE ALUMNUS ?

  Alumnus Club for UNESCO is an organization created in the year 2000, that gathers for more than a decade and a half members from 10 countries.
  Alumnus Club for UNESCO is part of the Romanian federation of UNESCO Associations, Centers and Clubs, and implicitly of the World and European Federations for UNESCO. The club is formed mainly by young students, and its aim is to offer its members the opportunity to get involved in projects aimed at developing their experience in the selected field of study.
  Through its UNESCO affiliation, the Alumnus Club has access to an important network of information regarding the activities developed in domains such as education, science, culture and communication.
  The main purpose of the organization is that of training young people in a multicultural manner, through projects that aim at involving them in activities that encourage their personal initiative and experience gaining.
  In 15 years of activity, Alumnus Club for UNESCO has offered its members and the participants in its events the occasion to engage in educational, scientific, cultural and communication projects.
  Below, you may find a non exhaustive list of annual events: Metamorphoses, Youth and Museums, Art and Civilization in Monastic Spaces, Magellan and the new project developed under the auspices of the Alliance of Civilizations: Bucharest retrieved, the concerts of the National Chamber Choir Madrigal.

  ALUMNUS Club pentru UNESCO a fost fondat in anul 2000 si este format din tineri de pe cuprinsul a 10 tari. Clubul doreste sa ofere membrilor sai oportunitati de a se implica in proiecte educationale, stiintifice, culturale si de comunicare. Alumnus Club pentru UNESCO isi propune sa ii pregateasca pe tineri intr-un spirit multicultural si sa ii implice in activitati ce le vin in ajutorul dezvoltarii personale si profesionale.