ALUMNUS Club pentru UNESCO
ALUMNUS Club pentru UNESCO
Urmăreşte-ne pe Facebook
RomânăEnglishEspañolFrançaisРусскийالعربية中文(简体)
by Transposh - translation plugin for wordpress

În perioada 26 – 27 octombrie 2017, la București, doamna Daniela Popescu, expert al Subcomisiei Programe Interdisciplinare a Comisiei Naționale Române pentru UNESCO, Președinte EFUCA, Președinte Club Alumnus pentru UNESCO a participat la cea de a doua întâlnire deschisă a președinților balcanice UNESCO privind ’„’Educația pentru spirit antreprenorial, inovare și sustenabilitate în economia bazată pe […]

În perioada 26 – 27 octombrie 2017, la București, doamna Daniela Popescu, expert al Subcomisiei Programe Interdisciplinare a Comisiei Naționale Române pentru UNESCO, Președinte EFUCA, Președinte Club Alumnus pentru UNESCO a participat la cea de a doua întâlnire deschisă a președinților balcanice UNESCO privind „Educația pentru spirit antreprenorial, inovare și sustenabilitate în economia bazată pe cunoaștere”.

 

Acestă importantă întâlnire s-a desfășurat la Universitatea de Studii Economice, sala de conferințe Virgil Madgearu. Catedra UNESCO pentru Administrarea Afacerilor de la FABIZ a acceptat provocarea de a organiza acest eveniment, fiind parte a viziunii României pe termen mediu de a spori prezența țării noastre în Balcani.

Principalul scop al acestei întâlniri a fost acela de a explora punctele comune de interes și de a extinde colaborarea bilaterală și multilaterală între președinții UNESCO și rețelele UNITWIN, inițiind și dezvoltând proiecte comune în ceea ce privește Obiectivele Organizației Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă.

Pentru a asigura o mai mare importanță erudită pe tema în discuție, cercul invitaților a fost extins, la eveniment participând personalități din mai multe domenii de activitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CE ESTE ALUMNUS ?

Alumnus Club for UNESCO is an organization created in the year 2000, that gathers for more than a decade and a half members from 10 countries.
Alumnus Club for UNESCO is part of the Romanian federation of UNESCO Associations, Centers and Clubs, and implicitly of the World and European Federations for UNESCO. The club is formed mainly by young students, and its aim is to offer its members the opportunity to get involved in projects aimed at developing their experience in the selected field of study.
Through its UNESCO affiliation, the Alumnus Club has access to an important network of information regarding the activities developed in domains such as education, science, culture and communication.
The main purpose of the organization is that of training young people in a multicultural manner, through projects that aim at involving them in activities that encourage their personal initiative and experience gaining.
In 15 years of activity, Alumnus Club for UNESCO has offered its members and the participants in its events the occasion to engage in educational, scientific, cultural and communication projects.
Below, you may find a non exhaustive list of annual events: Metamorphoses, Youth and Museums, Art and Civilization in Monastic Spaces, Magellan and the new project developed under the auspices of the Alliance of Civilizations: Bucharest retrieved, the concerts of the National Chamber Choir Madrigal.

ALUMNUS Club pentru UNESCO a fost fondat in anul 2000 si este format din tineri de pe cuprinsul a 10 tari. Clubul doreste sa ofere membrilor sai oportunitati de a se implica in proiecte educationale, stiintifice, culturale si de comunicare. Alumnus Club pentru UNESCO isi propune sa ii pregateasca pe tineri intr-un spirit multicultural si sa ii implice in activitati ce le vin in ajutorul dezvoltarii personale si profesionale.