ALUMNUS Club pentru UNESCO
ALUMNUS Club pentru UNESCO
Urmăreşte-ne pe Facebook
RomânăEnglishEspañolFrançaisРусскийالعربية中文(简体)
by Transposh - translation plugin for wordpress

Prin acest proiect Alumnus Club pentru UNESCO a lansat un concurs ce a avut ca scop crearea primei piese de tip crowdsourcing din Romania. Pana in data de 10 septembrie 2017 iubitorii de muzica au putut compune o piesa originala de un minut cu tema Energy, pe care sa o incarce pe siteul Alumnus Club. […]

Prin acest proiect Alumnus Club pentru UNESCO a lansat un concurs ce a avut ca scop crearea primei piese de tip crowdsourcing din Romania.

Pana in data de 10 septembrie 2017 iubitorii de muzica au putut compune o piesa originala de un minut cu tema Energy, pe care sa o incarce pe siteul Alumnus Club.

Creativitatea a fos cuvantul cheie care a definit acesta initiativa, motiv pentru care au fost acceptate toate tipurile de instrumente .

Peste 40 de persoane au trimis mini-compozitii muzicala ce au fost prelucrate de compozitorul Ioachim Petre (cunoscut cu numele de scena Achi) si transformate intr-o piesa plina de energie si groove.

Melodia a fost lansata in concertele super-grupului muzical de copii Contrapunct Band:

  • 21 octombrie 2017 – Titan Shopping Center Bucuresti
  • 28 octombrie 2017 – City Park Mall Constanta

Melodia si videoclipul acesteia poate fi ascutata/vizionata pe “www. http://alumnus-unesco.club”.

Mulţumim Administraţie Fondului Cultural Român pentru susţinerea financiara ce a putut face cunoscute creaţiile voastre! Suntem mândri şi fericiţi că am reuşit împreună primul proiect de acest fel din România şi că am avut zeci de înscrieri.
Rămâneţi alături de noi. Este doar începtul unor proiecte care au ca scop promovarea creativităţii şi pasiunii.

CE ESTE ALUMNUS ?

Alumnus Club for UNESCO is an organization created in the year 2000, that gathers for more than a decade and a half members from 10 countries.
Alumnus Club for UNESCO is part of the Romanian federation of UNESCO Associations, Centers and Clubs, and implicitly of the World and European Federations for UNESCO. The club is formed mainly by young students, and its aim is to offer its members the opportunity to get involved in projects aimed at developing their experience in the selected field of study.
Through its UNESCO affiliation, the Alumnus Club has access to an important network of information regarding the activities developed in domains such as education, science, culture and communication.
The main purpose of the organization is that of training young people in a multicultural manner, through projects that aim at involving them in activities that encourage their personal initiative and experience gaining.
In 15 years of activity, Alumnus Club for UNESCO has offered its members and the participants in its events the occasion to engage in educational, scientific, cultural and communication projects.
Below, you may find a non exhaustive list of annual events: Metamorphoses, Youth and Museums, Art and Civilization in Monastic Spaces, Magellan and the new project developed under the auspices of the Alliance of Civilizations: Bucharest retrieved, the concerts of the National Chamber Choir Madrigal.

ALUMNUS Club pentru UNESCO a fost fondat in anul 2000 si este format din tineri de pe cuprinsul a 10 tari. Clubul doreste sa ofere membrilor sai oportunitati de a se implica in proiecte educationale, stiintifice, culturale si de comunicare. Alumnus Club pentru UNESCO isi propune sa ii pregateasca pe tineri intr-un spirit multicultural si sa ii implice in activitati ce le vin in ajutorul dezvoltarii personale si profesionale.