ALUMNUS Club pentru UNESCO
ALUMNUS Club pentru UNESCO
Urmăreşte-ne pe Facebook
RomânăEnglishEspañolFrançaisРусскийالعربية中文(简体)
通过 Transposh - translation plugin for wordpress

  协会世界联合会第八届代表大会, 中心和教科文组织俱乐部的 (FMACU) s-a desfăşuratla Ha Noiin perioada 17-22 八月 2011, 有脱颖而出创造组织的三十年周年. 在anul 1981, când s-a înfiinţat FMACU bucuria a fost imensa pentru organizaţiile fondatoare, care au putut spune pe […]

 

协会世界联合会第八届代表大会, 中心和教科文组织俱乐部的 (FMACU) s-a desfăşuratla Ha Noiin perioada 17-22 八月 2011, 有脱颖而出创造组织的三十年周年. 在anul 1981, când s-a înfiinţat FMACU bucuria a fost imensa pentru organizaţiile fondatoare, care au putut spune pe drept cuvânt ca sunt mandre sa poarte numele UNESCO in titulatura organizaţiei abia infiintate.

La trei decenii de activitate cei care slujesc acest organism internaţional in toate colturile lumii sunt conştienţi de faptul ca poarta o responsabilitate majora in construirea si menţinere „păcii in minţile oamenilor”

Federaţia Romana a Asociaţiilor, Centrelor si Cluburilor pentru UNESCO s-a prezentat la aceasta sărbătoare cu un mănunchi de acţiuni, pe care le-a organizat de-a lungul timpului sub egida organismului mondial, 程序 青年和博物馆 – Metamorfoze, făcând parte inca din anul 2009 世界联合会的行动计划. 还, Centrul pentru UNESCO Cygnus a pregătit un CD cu istoricul Federaţiei Mondiale, prezentând pe rând toate Federaţiile regionale si aducând in prim plan Federaţia Romana cu toate organizaţiile sale.

Satisfacţia de a participa la un asemenea eveniment mondial a fost si mai mare, când la alegerile de anul acesta dela HaNoipreşedinta Federaţiei Romane, 博士. Daniela Popescu a fost realeasa ca membru pentru Europa si America de Nord in Consiliul Executiv al Federaţiei Mondiale.

 

什么是 校友 ?

校友俱乐部教科文组织在今年创建的组织 2000, that gathers for more than a decade and a half members from 10 国家.
校友俱乐部教科文组织教科文组织协会罗马尼亚联邦的一部分, Centers and Clubs, and implicitly of the World and European Federations for UNESCO. The club is formed mainly by young students, 其目的是提供其成员有机会涉足旨在发展研究选定字段的体验项目.
通过其联合国教科文组织联系, 该校友俱乐部访问的有关活动的信息领域,如教育发展的重要的网络, 科学, 文化和传播.
该组织的主要目的是培养年轻人在一个多元文化的方式, through projects that aim at involving them in activities that encourage their personal initiative and experience gaining.
在 15 年活动, 校友俱乐部为教科文组织提供其成员和参加其活动之际搞教育, 科学, 文化和通信项目.
下面, 你可能会发现每年一度的盛事的不完全清单: 变形记, 青年和博物馆, 文化艺术修道院空间, 麦哲伦和不同文明联盟的主持下开发的新项目: 布加勒斯特检索, 全国室内合唱情歌的演唱会.

校友俱乐部联合国教科文组织成立于今年 2000 而由年轻人跨越 10 国家. 该俱乐部希望提供给参与教育项目及其成员的机会, 科学的, 文化和通信. 校友俱乐部教科文组织的宗旨让他们做好准备的年轻人在一个多元文化的精神,搞活动,帮助他们来在个人和专业发展.